myStore - For the myDeviceless TM

Joined
May 30, 2018
Messages
134
  • Thread Starter Thread Starter
  • #77
It has never successfully scanned barcodes for me. Activates the camera and then nothing happens.
Previous versions did not show a toast when it could not find an item. But newer versions do. Also due to it using the target.com/target app api, the item has to be sold online. So things like vendor product, and special items wont scan.
 

busyzoningtoys

Modernization TL
Joined
Oct 6, 2016
Messages
903
Here’s a convenient but ‘bad’ idea; how about a speed ID barcode generator? Isn’t a speed ID just your login info and a time stamp?
 

REDcardJJ

Service and Engagement Advocate/GSA
Joined
Sep 18, 2017
Messages
1,625
Here’s a convenient but ‘bad’ idea; how about a speed ID barcode generator? Isn’t a speed ID just your login info and a time stamp?
how is it more convenient to take out your phone, unlock it, open the app, click on speed id, and then scan the speed id than to just type in your numbers?
 
Joined
May 30, 2018
Messages
134
  • Thread Starter Thread Starter
  • #83
I won't do it because that might be the tipping point for the app, but login barcodes would only work on Zebras. The registers always think it's an item being scanned.
 

busyzoningtoys

Modernization TL
Joined
Oct 6, 2016
Messages
903
I won't do it because that might be the tipping point for the app, but login barcodes would only work on Zebras. The registers always think it's an item being scanned.
Login barcodes for the zebra 🤔 what’s the data in that besides number and password? Can you encode ‘tab’ and ‘enter’ keystrokes into it?
 

JohnSith373

“Don’t call CSC, find JohnSith373”
Joined
Jun 24, 2017
Messages
413
Pretty sure it’s not because I still sign in with my login barcode that has tab & enter.
The scanner can go blind sometimes. Usually opening the last open app and scanning something or rebooting usually fixes it.
I was able to scan my QR login code today on the login page.
 
Last edited:

REDcardJJ

Service and Engagement Advocate/GSA
Joined
Sep 18, 2017
Messages
1,625
Nah fam I can scan UPCs and QR codes with the login page up and it plops the plaintext into the username field
i just tried on two devices and the scanner didnt work on the sign in page but did work in mywork
 
Joined
May 30, 2018
Messages
134
  • Thread Starter Thread Starter
  • #93
Once one of the offending apps have been opened like Audit or MPM, the device has to be restarted to release the scanner to all apps.
 
Top