myStore - For the myDeviceless TM

Joined
Jun 8, 2011
Messages
28,471
I have a feature request. For BTS, I often need to check home/dual location to fill seasonal. Is there a way to have mystore scan a barcode and save that into a list to scan on the zebra?

That way I dont have to write down the DPCI or take a picture of the barcode to scan.
There is a sticker usually next to label saying other location
 
Joined
May 30, 2018
Messages
562
  • Thread Starter Thread Starter
  • #252
I'm trying to figure out printing but the printers are stuck in Journal mode which means you need to have the exact size of the label. I tried to use CPCL but the printers just ignore it even though they 100% can use CPCL. @taytay @mobileFellow can you send me the ZPL codes that myWork uses 😭
 

gsa4lyfe

Always here
Joined
Jul 31, 2017
Messages
2,569
Hey @Mikuhl when using the backroom location barcode it doesn’t let me change the letters like 01A and Section B buy I can change the aisle numbers and location number?
 

GreasyGary

Presentation/Signing
Joined
Nov 9, 2017
Messages
208
So assuming you get the printing working good, how would we connect to a printer? Is there some button on them that makes them bluetooth discoverable or something?
 

gsa4lyfe

Always here
Joined
Jul 31, 2017
Messages
2,569
So assuming you get the printing working good, how would we connect to a printer? Is there some button on them that makes them bluetooth discoverable or something?
All of them are automatically discoverable already. If you open your phones bluetooth setting in your equipment room they’ll all pop up
 

BoxCutter

Cut hard. Cut deep.
Joined
Oct 16, 2012
Messages
1,952
pairing your personal device to Target equipment is probably not the best idea, for several reasons
All of them are automatically discoverable already. If you open your phones bluetooth setting in your equipment room they’ll all pop up
This made me think of this quote:

"Your scientists were so preoccupied with whether or not they could, they didn’t stop to think if they should."
- Ian Malcom, Jurassic Park
 

can't touch this

long weeks/long money
Joined
Nov 20, 2017
Messages
4,668
This made me think of this quote:

"Your scientists were so preoccupied with whether or not they could, they didn’t stop to think if they should."
- Ian Malcom, Jurassic Park
The most memorable scene in Jurassic Park IMO was the kids using the 3D IRIX file manager on an SGI box


those things absolutely shat on everything else available at the time and to this day are cool af. I would own a working example myself if a fully specced out system in working condition weren't still going for 1000+ bones without a display. RIP.
 

can't touch this

long weeks/long money
Joined
Nov 20, 2017
Messages
4,668
Also it shoulda been Triassic Park because a supercontinent that's almost all desert is a lit setting for science-fiction-y stuff

they could've done a lot of spooky shit with resurrected therapsids and ichthyosaurs
 

mizl

SETL
Joined
Sep 29, 2017
Messages
120
Ooooh I love the printing options, I've played around with Zebra apps before on my phone to print labels (labeling Guest Service printers and other dumb shit) and it was always so fussy. Also, shoutout to this app for helping me with price change the other day, because it was too convoluted to switch to myWork to paste every DPCI to see the picture on target.com.
 
Joined
May 30, 2018
Messages
562
  • Thread Starter Thread Starter
  • #263
Ill test out printing again today trying to get it to work. Figured out that it was able to print stuff left-aligned, but every time I tried to center it, it would not print at all. Strange.
 
Joined
May 30, 2018
Messages
562
  • Thread Starter Thread Starter
  • #267
Just updated to 1.1.2, changed the search page, added the In Stock switch back cause I think I accidentally removed it one day.
 
Joined
May 30, 2018
Messages
562
  • Thread Starter Thread Starter
  • #268
1.1.3 coming out cause I accidentallyed the search page.
 

gsa4lyfe

Always here
Joined
Jul 31, 2017
Messages
2,569
Do you know about the issue where there’s no enter button if I search with the keypad
 
Top