MEGATHREAD myDay app

Joined
Jun 23, 2020
Messages
138
Maybe someone already asked about this? The recent change where we can't audit a product that's currently part of a fulfillment order is a royal pain. Happened again today. Have to write down the DPCI so I remember to go back later - except when I tried to audit it later today, hours later and surely the order was closed by then, I got the same message that the task was removed because the item is part of an online order.
What a bother.
It's really annoying, but its supposed to block the DPCI from any further orders and put it into the suspect audit list... but if the auditer just types on the current on hands, nothing gets fixed. If they actually do it properly, it shouldn't cause any issues. My team has stopped manually auditing most DPCIs and just leaving it to the suspect list, except for some drastic items, and our INFs haven't taken a hit
 
Joined
Feb 22, 2021
Messages
495
Something that i think would be really nice is preferences. As of writing this we only have the department we’re working in. I can’t speak for all stores but at my store electronics zones and does gobacks for baby hardliners and pets. It would be really nice if i could get service hub notifications for those sections but not have it affect my homepage (like 141, price change, audits). Something else that would be helpful is having a default page. I know for people up in Guest Service (at my store) don’t ever use any of the buttons on the home screen. the only thing they really ever use defecting. So rather than throwing them in the home screen throw them into the scan page but have that a configurable setting.

Now this is more of a wishlist. Like we went over every store is different. for example electronics doesn’t do plano at my store. Rather than waiting for the set panel to delay my load in have a page in settings on what i can show or remove. In my case i don’t need set. At my store only LODs handle Price Audits so i can remove that off my screen too.
 
Joined
Jun 15, 2020
Messages
131
This might not be myday related, but why can't we include display labels when printing price accuracy/peg labels? I have to do a Print all labels for that POG.
 
Joined
Jul 14, 2016
Messages
2,839
This might not be myday related, but why can't we include display labels when printing price accuracy/peg labels? I have to do a Print all labels for that POG.

It probably has to do with display labels being considered a shelf item and not a pegged/fixture item. Definitely something that would have to change on the pog building end of things though, not MyDay.
 

mizl

Beauty TM
Joined
Sep 29, 2017
Messages
233
I keep having two issues:

1. Sometimes, myDay will decide I can only scan Once. After I scan once - searching, doing Price Change, whatever - the light will still come on when I press the button but no scans will register. Sometimes backing out and going back in works (I had to keep backing out of Price Change) and sometimes it doesn't, even after restarting the device.

2. I cannot backstock things, sometimes. MyDay has decided I am not allowed. Sometimes yes, but apparently right now no. The green banner will pop up and say "Item backstocked" but even after scanning to refresh, it's not backstocked. I tried backstocking 1 unit of something we already have 16 units of backstocked, and when it brings me back to the item screen and the green banner pops up, it says "17 in the back" for half a second before the number changes back to 16. I took a video of it, twice even, just to prove it's not user error. I suspect this has been happening for a while because I am finding things occasionally from weeks ago that I KNOW I backstocked, but they're not located. What have I done to anger you, myDay?

edit: I just checked again and now it says we have 21 backstocked. So it's just a huge delay this time. I cannot retrace my steps 5-10 minutes later every time I backstock something to make sure it really backstocked, this is untenable.
 
Joined
Feb 22, 2021
Messages
495
edit: I just checked again and now it says we have 21 backstocked. So it's just a huge delay this time. I cannot retrace my steps 5-10 minutes later every time I backstock something to make sure it really backstocked, this is untenable
literally EXACT same situation yesterday. was so irritated. i just audited the whole waco lmao.
 

SuperTarget

Presentation Team
Joined
Aug 12, 2017
Messages
324
edit: I just checked again and now it says we have 21 backstocked. So it's just a huge delay this time. I cannot retrace my steps 5-10 minutes later every time I backstock something to make sure it really backstocked, this is untenable.
I've been having a delay of a couple minutes on it showing the backroom locations after I backstock an item. It usually doesn't bother me because I trust it gets there eventually but no reason I can see why it's that delayed when it hasn't been that delayed in the past.
 
Joined
Jul 23, 2017
Messages
44
I've been having a delay of a couple minutes on it showing the backroom locations after I backstock an item. It usually doesn't bother me because I trust it gets there eventually but no reason I can see why it's that delayed when it hasn't been that delayed in the past.
It's really dependant on the day. In basic terms, it's the same as sending an email. Sometimes it's instant, sometimes delayed. It depends on the traffic to and from the server. Usually see the delays midday, when there is a lot of updates/transactions/querying happening but late at night it's quick to update.

I heard from a network engineer that came to do server room upgrades our routers are super old and it was concerning. We have lots of Network issues too. Apparently there is a project underway to update a lot of stores including mine in the near future he is scheduled for.
 
Joined
Feb 22, 2021
Messages
495
I heard from a network engineer that came to do server room upgrades our routers are super old and it was concerning. We have lots of Network issues too. Apparently there is a project underway to update a lot of stores including mine in the near future he is scheduled for.
I think my store was a test store for this. Nothing had internet because they were upgrading stuff.
 
Top